Hoe Gebruik Ik De Functie Activiteit Beheren Op Facebook?

Wil je leren hoe je de functie voor het beheren van activiteiten op Facebook kunt gebruiken? Als dat zo is, zou je geen spijt hebben van je beslissing, want je bent op de juiste blog terechtgekomen. En als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, belt u het Facebook klantenservice nummer. Dan helpen de meest efficiënte experts direct met de beste oplossingen.

Volg de genoemde stappen om de functie Activiteit beheren op Facebook te gebruiken:

  • U moet eerst naar uw Facebook-profielpagina op de mobiele Facebook-app navigeren en vervolgens op de optie ‘Meer’ tikken (de drie horizontale stippen).
  • Hierna moet u op de knop ‘Activiteitenlogboek’ tikken.
  • En dan moet je ook op de knop ‘Activiteit beheren’ tikken.
  • Je moet nu op ‘Jouw berichten’ tikken.
  • En als je nu een bericht wilt verwijderen, hoef je alleen maar te tikken om het te selecteren en vervolgens op de knop ‘Prullenbak’ te tikken.
  • Vervolgens moet je op de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’ tikken, waarna je bericht van je tijdlijn wordt verwijderd en wordt verplaatst naar ‘Prullenbak in Activiteit beheren’.
  • Om het bericht dat u zojuist hebt verwijderd te kunnen ophalen, moet u naar de secties ‘Meer > Activiteitenlogboek’ gaan en vervolgens op het pictogram ‘Prullenbak’ in het hoofdmenu tikken.
  • En daarna zie je alle berichten die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd via ‘Activiteit beheren’. Tik vervolgens op een bericht dat je wilt herstellen en tik vervolgens op de knop ‘Herstellen’.
  • Ten slotte moet je de knop ‘Herstellen’ selecteren om te bevestigen en het bericht wordt teruggezet op je tijdlijn.

TIP: Houd er rekening mee dat als je overschakelt naar een nieuw apparaat, Facebook-berichten, media of berichten automatisch beschikbaar zijn nadat je de Facebook-app op je nieuwe apparaat hebt gedownload en bent ingelogd.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om te gaan. Als u echter problemen ondervindt, kunt u op elk moment Bellen Facebook nummer. De toegewijde technici zullen u zeker begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *