Hoe Kan Ik De Privacyinstellingen Op Facebook Beheren?

Wil je leren hoe je de ‘privacy instellingen’ op Facebook beheert? Zo ja, dan wordt u direct in deze blog geholpen met het nodige. En als u last heeft van andere gerelateerde problemen, kunt u gerust bellen op het Facebook klantenservice nummer. Dan staat het toegewijde team van experts voor u klaar om u te voorzien van de benodigde stappen.

De volgende stappen zijn om de ‘Privacy-instellingen’ op Facebook te beheren met behulp van de webbrowser:

  • Allereerst moet je op Facebook op de pijl ‘Account’ in de rechterbovenhoek klikken en vervolgens de opties ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ kiezen.
  • Daarna moet u op de pagina ‘Instellingen’ de knop ‘Privacy’ aan de linkerkant selecteren.
  • Ga dan aan de rechterkant naar het gedeelte ‘Hoe mensen u vinden en contact met u opnemen’.
  • Vervolgens ziet u naast het gedeelte ‘Wie kan u vriendschapsverzoeken sturen?’ mogelijk ‘Vrienden van vrienden’ zien, die beperkingen opleggen aan wie u verzoeken kan sturen. Als u wilt, kunt u op de knop ‘Bewerken’ klikken en vervolgens de knop ‘Iedereen’ kiezen.

En als je de ‘Privacy-instellingen’ wilt beheren met de mobiele app, volg dan de genoemde stappen:

  • Ten eerste moet je rechtstreeks in de Facebook-app naar het gedeelte ‘Manu’ gaan.
  • Vervolgens moet je de optie ‘Instellingen en privacy’ uitvouwen en vervolgens ‘Instellingen’ kiezen.
  • Hierna moet u in het gedeelte ‘Publiek en zichtbaarheid’ de optie ‘Hoe mensen u vinden en contact met u opnemen’ selecteren.
  • Eindelijk, net onder het gedeelte ‘Wie kan je vriendschapsverzoeken sturen’; je ziet ofwel ‘Iedereen of Vrienden van vrienden’. En als u ‘Vrienden van vrienden’ ziet, moet u erop tikken en dit wijzigen in ‘Iedereen’ om het verzoek van iemand te accepteren.

Als je eenmaal klaar bent met het bovenstaande proces, zou je goed moeten zijn om hetzelfde de volgende keer af te handelen. Maar als u problemen tegenkomt, moet u bellen Facebook nederland servicenummer. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *