Hoe Kan Ik De Verwijderde Berichten Op Mijn Facebook Account Terughalen?

Wil je leren hoe je verwijderde berichten op Facebook kunt ophalen? Nou, dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze blog te komen, want hier vind je alleen betrouwbare stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zijn de zeer bekwame experts direct beschikbaar om u te helpen met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om de verwijderde berichten in uw Facebook-account op te halen:

  1. U moet eerst naar uw Facebook-profielpagina op de mobiele Facebook-app navigeren en vervolgens op de optie ‘Meer’ tikken (het pictogram met de drie stippen).
  2. Vervolgens moet u op de knop ‘Activiteitenlogboek’ tikken.
  3. En dan moet je ook op de knop ‘Activiteit beheren’ tikken.
  4. Tik vervolgens op de optie ‘Jouw berichten’.
  5. En om nu een bericht te verwijderen, moet je erop tikken om het te selecteren en vervolgens op de knop ‘Prullenbak’ tikken.
  6. Je moet ook op de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’ tikken – nadat je dit hebt gedaan, wordt je bericht van je tijdlijn verwijderd en naar de prullenbak verplaatst in Activiteit beheren.
  7. Om daarna het bericht op te halen dat je zojuist hebt verwijderd, ga je naar ‘Meer > Activiteitenlogboek’ en tik je vervolgens op de knop ‘Prullenbak’ in het bovenste menu.
  8. Nu zie je alle berichten die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd via Activiteit beheren. U kunt op een bericht tikken dat u wilt herstellen en vervolgens ook op de knop ‘Herstellen’ tikken.
  9. Ten slotte moet je de knop ‘Herstellen’ selecteren om te bevestigen, waarna het bericht wordt hersteld naar je Facebook-tijdlijn.

TIP: Als je overstapt naar een nieuw apparaat, zijn Facebook-berichten, media of berichten automatisch beschikbaar nadat je de Facebook-app op je nieuwe apparaat hebt gedownload.
Nadat u de stappen grondig hebt doorlopen, moet u tevreden zijn met het resultaat. Als u echter problemen ondervindt, moet u bellen Facebook nederland servicenummer. De technici staan ​​altijd klaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *